Geoduck |
Pour 1 kilo de palourdes / 2 lbs clams :
Préparer un beurre d'escargot avec 200g de beurre, 6 à 8 gousses d'ail et un bouquet de persil haché fin, saler (sauf si on utilise du beurre salé), poivrer . Bien travailler le mélange.
Ouvrir les palourdes, vider l'eau rendue.
Prepare a snail butter with 2 sticks of butter, 6 to 8 garlic cloves finely chopped and 1/2 cup of chopped parsley. Add salt and pepper.
Open the clams , discard the empty shell halves and the saltwater remaining.
Farcir les coquillages et les déposer dans une lèchefrite.
Arrange the remaining half shells holding the clams in a shallow baking and serving dish, or individual fireproof dishes. Spread a bit of the butter over each clam.
Passer 3 à 4 mn à four chaud, sous la voûte, et voilà !
Run the clams under a very hot broiler for 3 to 4 minutes, until the butter is bubbling in the shells and has browned lightly. Serve immediately. Et voilà !
So goooood !!!! Thanks for the recipe
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